علیرضا وفایی مدیر فروش و بازرگانی شرکت تیوا راسا و عضو کمیسیون رسانه انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران در گفت و گو با ایران آهام:

علیرضا وفایی مدیر فروش و بازرگانی شرکت تیوا راسا و عضو کمیسیون رسانه انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران در گفت و گو با ایران آهام:

حمایت از تولید داخل باید با نگاه به کشورهای توسعه یافته انجام شود/ باید برای سرمایه در گردش واحدهای تولیدی اقدام عاجل کرد/ دولت جدید طبق قانون قیمت گذاری دستوری را لغو کند/ آقای پزشکیان به تبعیض بین صنایع بالادستی و صنایع پایین دستی پایان دهد/ دولت جدید باید بداند بخش خصوصی واقعی در صنعت لوازم خانگی ایران فعال است/ قطع برق صنایع ضررهای هنگفتی به تولیدکنندگان زده است/ دولت ضررهای ناشی از قطع برق را جبران کند

علیرضا وفایی عضو کمیسیون رسانه انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران در گفت و گو با ایران آهام از انتظارات تولیدکنندگان صنعت لوازم خانگی از رئیس جمهور جدید و دولت چهاردهم می گوید که مشروح آن را در ذیل می خوانید:

اول باید به آقای پزشکیان تبریک گفت و برای دولت جدید آرزوی موفقیت روزافزون داشت. زیرا موفقیت دولت جدید موفقیت همه مردم ایران است. دوم باید گفت که تولید به عنوان موتور محرک توسعه هر کشور باید در دولت جدید مورد توجه جدی قرار بگیرد. اگر حمایت از تولید داخل با توجه به شعار سال در دستور کار دولت جدید است؛ دولت چهاردهم باید با نیم نگاهی عمیق به کشورهای توسعه یافته حماتی عملی از تولیدکنندگان داخل داشته باشد. اگر دقیق تر به کشورهای توسعه یافته بنگریم می بینیم که همه کشورهای توسعه یافته با نگاه حمایت از ظرفیت های داخلی توانسه اند به توسعه پایدار برسند.

وفایی افزود: امروز تامین سرمایه در گردش مخصوصا برای واحدهای تولیدی کوچک تر یک چالش اساسی و بزرگ است. دولت باید با استفاده از ظرفیت بانک ها به کمک بخش خصوصی در عرصه تامین سرمایه در گردش بیاید تا تولیدکنندگان بتوانند با حفظ استغال ایجاد شده در این عرصه همچنان به فعالیت های خود ادامه دهند.

مدیر فروش و بازاریابی شرکت تیوا راسا با اشاره به قیمت گذاری دستوری و تبعیض میان صنایع بالادستی و پایین دستی گفت: طبق قانون قیمت گذاری دستوری باید از چرخه تصمیم گیری در کشور خارج شود و تبعیض موجود بین صنایع بالادستی مثل صنایع تولید آلمینیوم، مس و.. که با قیمت های جهانی در اختیار تولیدکنندگان قرار می گیرند اما تولیدکنندگان مجبورند کالای نهایی تولید شده را با قیمت دستوری به فروش بگذارند از بین برود. انتظارمان به عنوان سربازان عرصه تولید اینست که آقای دکتر پزشکیان به این تبعیض آشکار پایان دهد.

عضو کمیسیون رسانه و آموزش انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران ادامه داد: باید با صدای بلند اعلام کرد که صنعت لوازم خانگی ایران که دومین صنعت پیشران کشور است توسط بخش خصوصی واقعی اداره می شود و برخلاف سایر صنایع، شرکت های تولیدی توسط دولت یا بخش های شبهه دولتی اداره نمی شوند.

وفایی در انتها با اشاره به قطع گسترده برق صنایع تولیدی گفت: این روزها به دلیل گرمای هوا و ناترازی های جدی صنعت برق شاهد هستیم که برق صنایع مکررا قطع می شود. قطع برق صنایع یعنی خواباندن خط تولید، کاهش فروش و بیکاری نیروی کار دولت اگر به دلیل سیاست های اشتباه دچار ناترازی برق است؛ این ناترازی را نباید از جیب تولیدکننده جبران کند. بلکه حتی باید ضرر ناشی از قطه برق را به تولیدکننده پرداخت کند.

علیرضا وفایی مدیر فروش و بازرگانی شرکت تیوا راسا و عضو کمیسیون رسانه انجمن تولیدکنندگان لوازم خانگی ایران در گفت و گو با ایران آهام:
این وب سایت از کوکی ها برای بهبود تجربه شما استفاده می کند. پس از تایید شما با خط مشی حفاظت از داده‌های ما موافقت می کنید.
اطلاعات بیشتر

هاکان بولگورلو

رئیس انجمن تولید کنندگان

هاکان بولغورلو مدیرعامل Arcelik است. او یک مهندس مکانیک، یک علاقه مند به دیجیتالی شدن، یک سخنران منظم در کنفرانس های محیط زیست و کنفرانس های کسب و کار سبز و یک کوهنورد اورست است. او کار خود را از سال 1995 آغاز کرد و از آن زمان تاکنون در سمت های مدیریتی مسئول عملیات بازرگانی، بازرگانی و برون سپاری بوده است.